top of page

DynamicRoll
ipari gyorskapu

A Dynamic Roll® a BMP ipari gyorskapuk brand neve.

Az ipari gyorskapukat az alábbi tulajdonságokkal mindenféle környezetbe ajánljuk.

- Jó hőszigetelés

- Önjavítás

- Gyors reakcióidő

- Biztonságos működés

- Igényes kivitel

- Halk működés

dynamic_roll_gyorskapu.png

A DynamicRoll® önjavítós feltekeredő kapui a PVC szalag függönyök vagy a nehezen összecsukható ajtók technológiai fejlődésével jöttek létre, most már azonban ezek elavultak és nem alkalmasak a mai ipari igényekhez. A DynamicRoll® kapukat úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző munka környezetek követelményeinek.

A kiváló minőségű anyagok, kapuba építhető élvédelem, a szenzorok, fotocellák vagy fényrácsok, teszik ezt a terméket biztonságossá és tartóssá, és teljesen önjavítóvá, köszönhetően a speciális „Anti Crash System”-nek.

A DynamicRoll® kapuk nagysebességű rugalmas kapuk, galvanizált vagy rozsdamentes acélból készült váz szerkezettel, amelybe a megvezetők kerültek beépítésre. A kapulap könnyedén fut a megvezetőben, köszönhetően az általunk tervezett speciális profilnak és megvezetőnek, így alacsony karbantartást igényel. A kapulap feltekerve helyezkedik el a tengelyen, melyet a felső operátorban találunk.

A DynamicRoll® modelleket ellensúllyal vagy szünetmentes egységgel szerelik fel, hogy áramkimaradás esetén is teljesen kinyissák a kaput, valamint nagy betekintő részekkel is ellátható, hogy világosabb és biztonságosabb munkakörnyezetet teremtsenek.

A BMP Dynamic Roll kapuk az alábbi opciókkal rendelhetőek:

- rozsdamentes acél vagy műanyag

- vésznyitás funkció: kézi forgattyú, UPS akkumulátor vagy T-Cut

- ablakok: kerek, ovális, négyszögletes, teljesen átlátszó vagy  egyedi méretű

A felcsavarodó kapuk közül a leggyorsabb a BMP Dynamic Roll (1-2 m/s). Az egy darabból álló, rugalmas panel különleges PVC-ből, illetve kívánság szerint megerősített speciális poliészterből készül (3 kg/négyzetméter), és nagy ellenálló képességgel rendelkezik alacsony hőmérsékleten is. Jó légszigetelő, védelmet ad a por, pára ellen.

All Videos
DynamicRoll® Frigo 2 - BMP  Europe
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
Dynamicroll gyorskapu fajták
bottom of page