top of page
Automatic Car Wash

Autómosó

A BMP autómosó kapuk rendkívül gyorsak, biztonságosak.

Az autómosó ajtók tervezésénél nem csak a biztonsági szempontokat tartották szem előtt, de az ágazat dolgozóinak egészségét is figyelembe vették.

A BMP nagysebességű autómosó kapukat tervez, gyárt és telepít, ugyanolyan magas szintű technikai támogatást kínálva, mint egyéb termékei esetében.

 

Erre a felhasználásra az önjavító PVC DynamicRoll Wash kapukat ajánljuk. Az autómosó keféket használó automatikus mosók fő problémája a porlasztott víz, amely közép- és hosszú távon izom- és ízületi problémákat okoz azoknak, akik rendszeresen kapcsolatba kerülnek vele. Ugyanez a probléma érinti a különféle ágazatok összes dolgozóját, akik közvetlen kapcsolatban vannak a vízzel. Ezért nagyon fontos védeni azokat a területeket, ahol keféket és porlasztott vizet használnak, hogy elkerüljük a víz expozíció miatt kialakuló fizikai fájdalmakat.

Épületek éjszakai zárása, a rongálás és betörések elkerülése miatt megbízható technológiák alkalmazásával szintén kulcsfontosságú kaputechnikai eszköz.

Az autómosó feltekeredő kapuink megfelelnek ezeknek az igényeknek, biztonságos és gyors megoldásokat kínálva, amelyek biztosítják a zökkenőmentes, biztonságos működést, valamint a nagy sebességet, a tartósságot és a szigetelést.

Úgy tervezték, hogy mind az embereket, mind a létesítményeket megvédjék, minőségi kompromisszumok nélkül.

bottom of page