top of page
Image by Dev Benjamin

Hűtőkamra

A romlandó termékek fogyaszthatósága érdekében rendkívül fontos a megfelelő hőmérséklet biztosítása

A Frigo2 gyorskapu duplafüggönyös konstrukciójával és a függönyök közötti térrel, valamint hőtartó elemeivel speciálisan temperált helyiségekre tervezték, legyen az pozitív vagy negatív hőmérséklet, különös figyelmet fordítva a hőveszteség kiküszöbölésére.

Ha az árukat különböző hőmérsékletű helyekre kell átszállítani, a műveleteket, amilyen gyorsan csak lehet el kell végezni, hogy ne veszélyeztessék az áru minőségét. Számos iparág, mint például a gyógyszerészeti és biológiai ipar vagy az élelmiszeripar, hűtőtermeket használ az áruk minőségének megőrzésére vagy néhány konkrét szakaszában a gyártási folyamatnak. Például a csillagászati ​​teleszkópokhoz használt érzékelőket telepítés előtt le kell hűteni.

Minden hűtőházi feltekeredő kapunk, hőszigetelt kapunk úgy van kialakítva, hogy megőrizzék a hőmérsékletét és páratartalmát a hűtőhelyiségeknek, és biztosítsák a biztonságos és zavartalan működést. A szigetelt kapuk valójában a fejlett technológiák használatával biztosítják a hűtőterem hőmérséklet- és páratartalmának megőrzését.

BMP ipari hűtő nagysebességű kapuk

  • Önjavítós Frigo1 feltekeredő, nagysebességű ajtó PVC-ből, hűtött raktározáshoz kialakítva

  • Frigo2 feltekeredő fagyasztó kapu, ideális a lényegesen különböző termikus környezetek elválasztására

  • Ipari szigetelt ajtók ISO80, maximális teljesítmény -25 ° C és 5 ° C között

bottom of page