top of page
komposzt.jpg

Hulladékgazdálkodás

A kellemetlen szagok elleni védelem biztosítására

A BMP DynamicRoll gyorskapu hulladékgyűjtő csarnokokba is kimondottan ajánlott. Különösen a nyári hónapokban fontos a helyín védelme a kártevők és kisállatok ellen, valamint hőmérséklet megfelelő fenntartása érdekében.

A komposzt olyan szerves anyag, amelyet lebontottak és újrahasznosítottak műtrágyaként és talajjavító anyagként. Technikailag ez egy mikroorganizmusok hatására létrejövő biológiai folyamat, amely emberi felügyelettel történik, és ami a szerves anyagok (komposzt) keverékének előállításához vezet.

A bomlási folyamat során szerves anyagokat használó komposztálóhelyek vagy telepek vonzzák a rovarokat és más állatokat, ez a probléma nyáron vagy azokon a területeken válik súlyosabbá, ahol magas a páratartalom vagy a magas hőmérséklet. Ezenkívül a komposztálás folyamat során kellemetlen szagok keletkeznek, amelyek elérhetik a közeli területeket. A legjobb dolog ebben az esetben, lezárni azokat a területeket, ahol a feldolgozott anyagokat tárolják, miközben lehetővé kell tenni a nagy buldózerek és egyéb gépek hozzáférését.

A nagy tárolási területek, mint például a komposztáló iparágak, nagy nyílásokat igényelnek a nehéz járműveknek az áruk szállításakor. Azonban, hogy megakadályozzák a kellemetlen szagok kijutását a közeli területekre, ugyanazokat a nyílásokat kiváló minőségű szigetelt kapukkal kell felszerelni.

Nagy sebességű fellapozódó kapuink kielégítik ezen ipari szektor igényeit. Biztonságos és gyors megoldásokat kínálva, amelyek a zavartalan és biztonságos működés, valamint a nagy sebesség, a tartósság és a szigetelés biztosítására irányulnak, a minőség romlása nélkül.

 

BMP nagysebességű ajtók a komposztáló ipar számára

  • Nagysebességű fellapozódó kapuk (Pack), jó légzárást biztosít, intenzív és folyamatos használatra tervezve

  • Nagysebességű fellapozódó kapuk (Megapack), ideális megoldás a nagy csarnokok lezárására és a nagy logisztikai mozgás biztosítására

bottom of page