top of page
Empty Factory

Ipari gyorskapu

Szerteágazó ipari tevékenységekhez többféle gyorskaput ajánlunk

Célunk, hogy a megfelelő ipari gyorskapu kerüljön partnerünk telephelyére, ezzel biztosítva és könnyítve a munkafolyamatokat

A BMP technológiailag fejlett ipari kapukat tervez, gyárt és telepít minden ágazat igényeinek kielégítésére, beleértve a magasan specializált szektorokat is, mint például a vegyipar, a gépipar, az űripar, az autóipar, a textilipar, az építőipar és a gyógyszeripar stb. magas szintű technikai támogatást kínálva, minden termék esetében.

Funkcionális megoldásainkat úgy terveztük, hogy biztosítsák a sima és biztonságos tranzit műveleteket minden iparág számára. A nagy és nehéz nyíló, vagy tolókapuk naponta többszöri nyitása jelentős időveszteséggel jár. A legnagyobb kihívás minden ipari területen, különösen a nehéz- és a gépiparban, azon akadályok eltávolítása, melyek korlátozzák az átjárást az egyes területek között. Ez mind a működés felgyorsításában, mind a munkahelyi balesetek megelőzése szempontjából nagyon fontos.

Ezenkívül a gyártás gyors üteme megnehezíti az ipari ajtók és redőnyök rendszeres karbantartását. Valamint, a lényegesen különböző hőmérsékletű területeket gondosan el kell különíteni, ahogy a veszélyes és zajszennyezéssel jellemezhető területeket is.

A BMP egyedi megoldásokat kínál mindezen problémák megoldására, biztosítva a gyors, biztonságos nyitási és zárási műveleteket minőségi kompromisszumok nélkül.

Redőnyeink, melyek általánosan kisebb átmérővel, méreteivel jellemezhetőek, megkönnyítik az egyik csarnokból a másikra történő egyszerű és biztonságos árutovábbítást. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy csapatunkkal együtt, megtaláljuk mi a legjobb megoldás az Ön igényeinek.

BMP kapuk az ipar és a nehézipar számára:

  • Nagysebességű fellapozódó kapuk, ideálisak a nagy nyílások (pl. Ipari épületek vagy hangárok) és a raktárak bezárásához bármely ipari ágazatban

  • Ipari redőnykapuk, melyet a csendes működés és magas nyitási és zárási sebesség jellemez, alkalmas bármely ágazatra és logisztikai igényekre

  • Ipari spirálkapuk, melyek alkalmasak, a különböző munkaterületek elkülönítésére, leválasztására

  • Feltekeredő kapuk, ideális megoldást nyújtanak a gyors átjáráshoz, a dolgozók és járművek teljes biztonsága mellett

bottom of page