top of page
darupályás_gyorskapu_edited.jpg

Darupályás hangár gyorskapu

A BMP darupályás hangár gyorskapu speciális, darupályával rendelkező logisztikai területre lettek kifejlesztve.

A BMP darupályás hangárak számára minden műszaki paramétert figyelembe véve tervez és gyárt gyorskapukat.

Daru kezelés esetén rendkívül fontosak a nagysebességű ajtók, amelyek könnyebbé, zökkenőmentesebbé, valamint biztonságosabbá teszik a termékek mozgatását a csarnokból ki és be. A darupályás hangár gyorskapuk nagy sebességet, biztonságot garantálnak. A személyek és áruk védelme így biztosított az időjárás viszontagságaitól. A BMP ipari gyorskapuk a régi típusú, nehéz ajtók biztonságosabb és gyorsabb megoldásai a nagy, függőleges nyílások bezárásához. A BMP darupályás hangár gyorskapu acél hosszanti merevítőinek köszönhetően az ajtók ellenállnak a szélnek. Darupályáshoz tervezett különleges feltekercselő rendszerének hála pedig rendkívül gyorsak, biztonságosak. 

Amikor a híddarukkal együtt dolgoznak, a nagysebességű kapuk rendkívül fontosak, mivel lehetővé teszik, hogy könnyen és biztonságosan mozgassák az árut belülről kívülre, és fordítva. Kapuink nagy sebességet és biztonságot biztosítanak, miközben védik a személyeket és az árut a széltől és egyéb időjárási körülményektől.

Ipari kapuink az ágazat minden igényét kielégítik, biztonságos és gyors megoldásokat nyújtva, amelyek célja a zökkenőmentes és biztonságos műveletek biztosítása, anélkül, hogy veszélyeztetnék a minőséget.

 

Nagy sebességű ajtóink a nagy vertikális nyílások bezárására szolgáló nagy és nehéz ajtók kiváltására lettek kifejlesztve.

 

Továbbá, köszönhetően a hosszanti acél merevítőknek, ajtóink biztosítják a széllel szembeni nagy ellenállást, extrém gyorsaságot és biztonságot, valamint egy speciális fellapozódó rendszernek köszönhetően, melyet a normál kapukra és a felsősínes futódarukra terveztünk.

 

Híddarus csarnokok részére a fellapozódó kaput (Pack Crane) ajánljuk, mely egy nagysebességű, szövetből készült kapu, nagy és változatos épületek számára, külső használatra tervezve.

bottom of page