top of page
Trucks

Logisztika

.....

.....

A logisztikai menedzsment az egyik fő tevékenység, amelyet egy vállalat (például szállító cég) végez. A logisztikai cégeknek és azon vállalatoknak, melyek különböző üzleti szektorokban működnek funkcionális megoldásokra van szükségük, hogy biztosítsák a biztonságos és könnyű áruszállítási műveleteket.

Különösen, amikor a raktárakról és a be- és kirakodási területekről van szó, mint például a rakodó dokkok, ezeket a műveleteket a lehető leggyorsabban kell elvégezni. A biztonság egy másik nagyon fontos szempont, mivel gyakran kényes árut és rendkívül kifinomult eszközöket kell kezelni (például repülőgépeket), és a figyelemre méltó hőmérsékleti különbségekkel jellemezhető területeket gondosan el kell választani.

Termékeink megfelelnek az ágazat összes igényének, biztonságos és gyors megoldásokat nyújtva, amelyek biztosítják a zavartalan és biztonságos működést, valamint a nagy sebességet, tartósságot és szigetelést a repülőtéri kifutópályák, haditengerészeti bázisok, logisztikai területek és raktárak számára.

BMP ipari kapuk logisztikai területekre

  • Nagysebességű feltekeredő kapuk, melyeknek célja, hogy biztosítsák a gyors átjárást a dolgozók és a járművek teljes biztonsága mellett

  • Szigetelt ipari kapuk, ideális a különböző termikus és akusztikai jellemzőkkel rendelkező környezetek helyes elválasztásához

  • Önjavítós DynamicRoll PVC kapuk, amely nagy forgalom áteresztő képességgel rendelkeznek magas biztonság mellett

bottom of page