top of page
Car Factory

Autógyártás

A BMP Atex - szikramentes gyorskapu termékek speciális, vegyipari területre lettek kifejlesztve.

A BMP Atex szabványoknak megfelelő vegyipari környezetve tervez és gyárt gyorskapukat.

A vegyiparban a magas illékonyságú vagy gyúlékony termékek miatt rendkívül fontos, hogy a tűz- vagy robbanásveszély elkerülése érdekében szigorúan kövessük az Atex szabványokat.

Az autóiparban működő vállalatoknak számos, különféle előírást kell betartaniuk, különös tekintettel azokra, amelyek célja a munkavállalók maximális biztonságának biztosítása. A BMP által erre az ágazatra kidolgozott megoldások között megtalálhatók olyan termékek, amelyek célja a munkavállalók védelme a gépekkel való munkavégzés során, valamint az egyéb használt gépekkel szinkronizált elektronikus termékek. A feltekeredő kapuk ideális megoldást nyújtanak ebben az esetben, mivel biztosítják a nagy sebességet, a tartósságot és a szigetelést. Úgy tervezték őket, hogy megvédje mind az embereket, mind a létesítményeket, anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget.

Autógyártáshoz ajánlott kapuk:

  • A feltekeredő kapu ideális megoldás a munkaterületek elválasztására, valamint biztosítja a gyors és biztonságos logisztikai műveleteket.

  • Az ipari spirál kapu a különböző munkaterületek elválasztására szolgál.

  • Önjavítós nagysebességű kapu, ideális megoldás a gyors és biztonságos áthaladáshoz a dolgozók és a járművek részére is.

bottom of page