top of page
- (2).jpg

DynamicRoll
tisztatéri gyorskapu

A BMP Dynamic Roll® tisztatéri kapuk flexibilis önjavító kapukat különösen elszeparált, túlnyomásos, steril környezetekbe ajánljuk

Biztonságos

Nagy sebességű

Tartós

Minden ajtónk megfelel a 13241/EC standardnak!

dynamic_roll_gyorskapu.png

A DynamicRoll tisztatéri gyorskapu egy nagysebességű, rugalmas PVC ajtó beltéri felhasználásra, merev elemek nélkül, és teljesen rozsdamentes acélból készült kerettel.

 

A speciális kompakt keretnek és a különleges tolórendszernek köszönhetően ez a feltekeredő kapu alacsony áteresztőképességgel rendelkezik, hogy alkalmas legyen szabályozott környezetekhez, garantálja a szabályozott nyomásveszteséget, és lehetővé teszi a szellőzőrendszerek és a levegőtisztítás megfelelő működését.

 

A DynamicRoll Clean Rooms önjavító ajtók mechanikus rendszere kizárólag a függőleges és a vízszintes keretben található.

 

Ez az ajtó biztosítja a tartósságot, csökkenti a légáteresztő képességet, mivel a meghajtás és a mechanikus alkatrészek el vannak szigetelve a felső kereszttartón és az oldalsó oszlopokon. Szabadalmaztatott csúszórendszere garantálja a biztonságos működést: véletlen ütközés esetén a függöny újratöltése és visszahelyezése egy ciklus után megtörténik.

DynamicRoll
CB 125 tisztatéri gyorskapu

Felhasználási területek: 

gyógyszertári, élelmiszeripari, túlnyomásos terek, tisztaterek

Önjavító

Gyors

Tömítés

Hangnélküli

A 100%-os biztonság érdekében nincs merev eleme a ponyvának

Könnyen telepíthető

Alacsony karbantartási igényű

Energiatakarékos

DynamicRoll-CB-125-High-Speed-Doors-BMP-Doors-USA-1.jpeg

ISO 5

CERTIFIKÁT

FRAUNHOFER-IPA.1.png

A DynamicRoll® CB 125 egy önjavító feltekerhető ajtó, amelyet túlnyomásos, steril környezet elkülönítésére terveztek, tömítésének köszönhetően szabályozott nyomást biztosít szivárgás ellen, így lehetővé teszi a szellőzőrendszereket és a levegő tisztítását a megfelelő működéshez. Speciális, kompakt vázának és a tolórendszerű ajtónak köszönhetően alacsony az árteresztőképessége, hogy alkalmas legyen a kontrollált környezetekhez.


A speciális csúszórendszere miatt gördülékenyen engedi a függönyt, benne merev elemek nélkül, így, ha baleset esetén kiugrik a vezetők közül könnyen visszahelyezi magát a következő ciklusban.

DynamicRoll® Frigo 2 - BMP  Europe
02:19
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
00:27
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
00:53
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
00:53
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
00:27
Dynamicroll gyorskapuk
fajták
bottom of page