- (2).jpg

 DynamicRoll
tisztatéri gyorskapu 

A BMP Dynamic Roll® tisztatéri kapuk flexibilis önjavító kapukat különösen elszeparált, túlnyomásos, steril környezetekbe ajánljuk

Biztonságos

Nagy sebességű

Tartós

Minden ajtónk megfelel a 13241/EC standardnak!

dynamic_roll_gyorskapu.png

A DynamicRoll tisztatéri gyorskapu egy nagysebességű, rugalmas PVC ajtó beltéri felhasználásra, merev elemek nélkül, és teljesen rozsdamentes acélból készült kerettel.

 

A speciális kompakt keretnek és a különleges tolórendszernek köszönhetően ez a feltekeredő kapu alacsony áteresztőképességgel rendelkezik, hogy alkalmas legyen szabályozott környezetekhez, garantálja a szabályozott nyomásveszteséget, és lehetővé teszi a szellőzőrendszerek és a levegőtisztítás megfelelő működését.

 

A DynamicRoll Clean Rooms önjavító ajtók mechanikus rendszere kizárólag a függőleges és a vízszintes keretben található.

 

Ez az ajtó biztosítja a tartósságot, csökkenti a légáteresztő képességet, mivel a meghajtás és a mechanikus alkatrészek el vannak szigetelve a felső kereszttartón és az oldalsó oszlopokon. Szabadalmaztatott csúszórendszere garantálja a biztonságos működést: véletlen ütközés esetén a függöny újratöltése és visszahelyezése egy ciklus után megtörténik.

 Dynamicroll gyorskapuk
fajták