top of page
TH_Air flow.jpg

ISO50 szigetelt
spirálkapu

A spirálkapu szabadalmazott, szigetelt ipari ajtó, nagy sebességű polietilén körkörös spiráltekercseléssel. Számtalan szektorban alkalmas. A kiváló termékminőség az esztétikán, a biztonság és a hő-hangszigetelés nagy teljesítményén alapul. A spirálkapu kis karbantartási igényű berendezés, alumínium vagy acél panelekkel, kettős fallal és csökkentett átmérővel, mennyezeti rögzítés nélkül.

Az Iso50 szigetelt spirálkapu a gyorskapupaletta csúcs termékei között helyezkedik el. ​Ez a szigetelt kapu garantálja a legnagyobb teljesítményt sebesség, biztonság, valamint szigetelés szempontjából. Iso50 spirálkaput ajánlunk beltéri és kültéri használatra egyaránt. Spiráltekercse nagy sűrűségű polietilénből készül, a köpenye duplafalú alumínium vagy acél panelekből áll.

A Iso50 szigetelésű spirálkapu legfontosabb jellemzői közé tartozik a nagy sűrűségű polietilén szabadalmaztatott körkörös spiráltekercselés. A csappantyú fedele duplafalú alumínium vagy acél panelekből áll, magas hő- és hangszigeteléssel és polikarbonát ablakok behelyezésének lehetőségével.

 

Rendkívüli sebesség, minimális elmozdulási zaj, abszolút biztonság, felső tekercs csökkentett átmérővel, az ívelt szigetelt profil speciális felhasználásának köszönhetően ez a termék az ipari ajtók ágazatának élvonalában helyezkedik el. Ezenkívül nincs szükség mennyezeti rögzítésre a csappantyús ajtónyereg rögzítéséhez, ellentétben a hagyományos gyorskapuval.

Biztonság szempontjából figyelemre- és említésreméltó a 22 sugarú fotocellás biztonsági fénysorompó.

 

Az ISO 50 ipari redőny rendkívül igényes, mutatós kinézetével sokat elárul cégéről.

SPIRAL ISO 80
00:39
Spiral Iso 40
00:33
Spiral Doors - BMP Europe
03:03
Spirálkapu fajták
bottom of page