top of page
inox-elelmiszeripari-gyorskapu.jpeg

INOX élelmiszeripari
gyorskapu

A BMP Dynamic Roll® élelmiszeripari gyorskapu egy önjavító, feltekeredő kapu, melyet kifejezetten az élelmiszeripar részére fejlesztettek ki. 

Az élelmiszeripari (Food INOX) 15° változatot úgy tervezték, hogy biztosítsa az elvárt ipari higiéniai elvárásokat, és elkerülje a folyadékok, porok, szennyeződések felhalmozását. A maximális higiénia érdekében az ajtó minden része mosható.

Gyorskapu_Elelmiszeripari.png

A DynamicRoll tisztatéri gyorskapu egy nagysebességű, rugalmas PVC ajtó beltéri felhasználásra, merev elemek nélkül, és teljesen rozsdamentes acélból készült kerettel.

 

A speciális kompakt keretnek és a különleges tolórendszernek köszönhetően ez a feltekeredő kapu alacsony áteresztőképességgel rendelkezik, hogy alkalmas legyen szabályozott környezetekhez, garantálja a szabályozott nyomásveszteséget, és lehetővé teszi a szellőzőrendszerek és a levegőtisztítás megfelelő működését.

 

A DynamicRoll Clean Rooms önjavító ajtók mechanikus rendszere kizárólag a függőleges és a vízszintes keretben található.

 

Ez az ajtó biztosítja a tartósságot, csökkenti a légáteresztő képességet, mivel a meghajtás és a mechanikus alkatrészek el vannak szigetelve a felső kereszttartón és az oldalsó oszlopokon. Szabadalmaztatott csúszórendszere garantálja a biztonságos működést: véletlen ütközés esetén a függöny újratöltése és visszahelyezése egy ciklus után megtörténik.

DynamicRoll® Frigo 2 - BMP  Europe
02:19
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
00:27
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
00:53
A forklift hits a BMP high-speed door and... magic!
00:53
Air Permeability CLASS 5 - EN12426
00:36
DOOR CLOSING UNDER EXTREME WINDY CONDITIONS
00:27
Dynamicroll gyorskapuk
fajták
bottom of page